Uitval lesdagen volgens planning,

In de week van 25 maart en 1 april vallen een aantal lesdagen uit volgens planning. In dit artikel een overzicht van de data.

  • Op donderdag 28 maart heeft UniC een OVV-dag. Op deze dag wordt geen les gegeven. Leerlingen kunnen thuis werken aan opdrachten. Leerlingen die inhaaluren hebben openstaan hebben een uitnodiging ontvangen om die uren op deze dag in te halen. Deze leerlingen worden op school verwacht.
  • Op vrijdag 29 maart is het Goede Vrijdag, de school is dan gesloten. Leerlingen zijn vrij.
  • Op maandag 1 april is het Tweede Paasdag, de school is dan gesloten. Leerlingen zijn vrij. 
  • Op dinsdag 2 april heeft UniC een organisatiedag. Op deze dag wordt geen les gegeven. 

Ook interessant

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Tot en met het schooljaar 2020/2021 verzorgde Iddink de levering van schoolboeken binnen de NUOVO Scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Op maandag 11 maart is UniC gestart met een proefperiode Mobiel vrije school. We doen dit omdat we zien dat de aanwezigheid van mobiele telefoons/smartwatches steeds vaker voor onnodige afleiding zorgen en er steeds meer afhankelijkheid is van het gebruik van de mobiele telefoon/smartwatch wat concentreren en samen leren in...

Lees verder

Op dinsdag 27 februari 2024 (13.30-15.30 uur) = VOL en op woensdag 6 maart 2024 (13.30-15.30 uur) organiseren we de open lesmiddag. Tijdens de open lesmiddag kan je de school nog een beetje beter leren kennen en het onderwijs op UniC zelf ervaren. Doe je mee?

Lees verder

Op 9 januari 2024 is de tweede editie van digitale kennismaking met UniC door ouders voor ouders. Als school kunnen we ons goed voorstellen dat de vernieuwde POVO-procedure leidt tot een intensief oriëntatieproces, want welke open dagen neem je mee? Hoe zorg je ervoor dat dit allemaal past in de...

Lees verder

Nieuwsgierig naar het onderwijs op UniC? Kom kijken en doe mee! In schooljaar 2023-2024 organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten voor leerlingen en ouders.

Lees verder