Leerlingactiviteiten

Leerlingactiviteiten

Wil je je talenten inzetten voor UniC? Graag! Hoe meer leerlingen actief zijn buiten de lessen, hoe kleurrijker we worden. Er zijn allerlei clubjes waar je kunt aansluiten. Zoek de uitdaging, gebruik je vrijheid om dingen te doen die je leuk vindt en waarmee je jezelf verder ontwikkelt.

Feesten organiseren?

Vind je het leuk om te organiseren? Op UniC worden regelmatig feesten georganiseerd zoals een schoolfeest of een kerstviering. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. De school stelt een aantal randvoorwaarden, maar daarbinnen kun je bijvoorbeeld zelf de locatie bepalen, de muziek, de hapjes en nog veel meer! Wil je meedoen? Mail dan naar feestcomissie.ll@unic-utrecht.nl.

Leerlingenraad

Ben je het niet eens met bepaalde zaken op school of in het gebouw? Kaart jouw onderwerp aan bij de leerlingenraad. Daarin zijn leerlingen van de onder-, midden- en bovenbouw vertegenwoordigd. Zij overleggen regelmatig met de schoolleiding en krijgen van alles voor elkaar. Je kunt natuurlijk ook zelf in de leerlingenraad zitting nemen. Mail voor meer informatie naar leerlingenraad@unic-utrecht

Gender & Sexuality Alliance (GSA)

Op UniC hebben we een actieve groep leerlingen die zich inzetten voor de seksuele diversiteit binnen de school. Het is de Gender & Sexuality (GSA). Leerlingen uit de onder-, midden- en bovenbouw komen regelmatig bij elkaar. Ze organiseren de Paarse vrijdag, de Coming Out Day en de GSA-week. Ook geven ze voorlichting op andere scholen. Interesse? Mail naar GSA@unic-utrecht.nl.