Open Lesmiddagen

Nieuwsgierig naar het onderwijs op UniC? Kom kijken en doe mee tijdens onze open lesmiddagen.

Speciaal voor groep 8 leerlingen organiseren we open lesmiddagen. Tijdens een open lesmiddag kan je de school een beetje beter leren kennen en het onderwijs op UniC zelf ervaren. Doe je mee? Schrijf je dan hier in. De open lesmiddag is alleen bedoeld voor leerlingen uit groep 8 (er is beperkt plaats).

Heb jij nieuwsgierige ouders die ook meer van onze school willen weten? Zij zijn van harte welkom tijdens onze informatieavond voor ouders op maandag 14 november 2022. Klik hier voor meer informatie!

Open lesmiddag

  • dinsdag 1 november 2022, 13.30 uur-15.30 uur (vol)
  • woensdag 25 januari 2023.13.30-15.30 uur (vol)
  • woensdag 1 februari 2023, 13.30-15.30 uur

Ook interessant

Het schooljaar is nog maar net begonnen, maar voor leerlingen uit groep 8 is dit het jaar waarin nagedacht wordt over de volgende stap: welke middelbare school past bij mij? Als ouder wil je jouw kind natuurlijk zo goed mogelijk begeleiden bij dit keuzeproces. Daarom organiseren wij speciaal voor ouders...

Lees verder

In september zal de Gemeente onderhoud uitvoeren nabij onze school, waardoor de school lastiger te bereiken zal zijn met de auto. Voor fietsend verkeer blijven we wel bereikbaar, zij het met een hindernis hier en daar.

Lees verder