We hebben nog een paar plekjes voor schooljaar 2023-2024!

Deze week hebben we 170 leerlingen blij kunnen maken met hun eerste keuze voor UniC. We kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe schooljaar te ontvangen. Helaas hebben sommige scholen in Utrecht moeten loten en kan het zijn dat je bent uitgeloot voor je eerste keuze. Wat vervelend voor je. Om je de kans te geven om nog even op onze school rond te kijken bieden we je aanstaande maandag, 3 april, de mogelijkheid om even een idee van onze school te krijgen. Je bent tussen 17:00 en 18:00 uur welkom.

Ouder(s)/ verzorger(s) kunnen deelnemen aan een presentatie van de schoolleiding in de aula en leerlingen mogen een lesje volgen in het lab. We willen je vragen om je in te schrijven voor dit moment door middel van deze forms, klik hier.

Om transparant te zijn vinden wij het belangrijk om te noemen dat er voor de tweede ronde op UniC 10 beschikbare plaatsen zijn en dat de inschrijving, net als alle middelbare scholen, uiterlijk 5 april om 15:00 uur gedaan moet zijn.

Ook interessant

Nieuwsgierig naar het onderwijs op UniC? Kom kijken en doe mee! In schooljaar 2023-2024 organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten voor leerlingen en ouders.

Lees verder