We hebben nog een paar plekjes voor schooljaar 2023-2024!

Deze week hebben we 170 leerlingen blij kunnen maken met hun eerste keuze voor UniC. We kijken ernaar uit om jullie in het nieuwe schooljaar te ontvangen. Helaas hebben sommige scholen in Utrecht moeten loten en kan het zijn dat je bent uitgeloot voor je eerste keuze. Wat vervelend voor je. Om je de kans te geven om nog even op onze school rond te kijken bieden we je aanstaande maandag, 3 april, de mogelijkheid om even een idee van onze school te krijgen. Je bent tussen 17:00 en 18:00 uur welkom.

Ouder(s)/ verzorger(s) kunnen deelnemen aan een presentatie van de schoolleiding in de aula en leerlingen mogen een lesje volgen in het lab. We willen je vragen om je in te schrijven voor dit moment door middel van deze forms, klik hier.

Om transparant te zijn vinden wij het belangrijk om te noemen dat er voor de tweede ronde op UniC 10 beschikbare plaatsen zijn en dat de inschrijving, net als alle middelbare scholen, uiterlijk 5 april om 15:00 uur gedaan moet zijn.

Ook interessant

Op maandag 11 maart is UniC gestart met een proefperiode Mobiel vrije school. We doen dit omdat we zien dat de aanwezigheid van mobiele telefoons/smartwatches steeds vaker voor onnodige afleiding zorgen en er steeds meer afhankelijkheid is van het gebruik van de mobiele telefoon/smartwatch wat concentreren en samen leren in...

Lees verder

Op dinsdag 27 februari 2024 (13.30-15.30 uur) = VOL en op woensdag 6 maart 2024 (13.30-15.30 uur) organiseren we de open lesmiddag. Tijdens de open lesmiddag kan je de school nog een beetje beter leren kennen en het onderwijs op UniC zelf ervaren. Doe je mee?

Lees verder

Op 9 januari 2024 is de tweede editie van digitale kennismaking met UniC door ouders voor ouders. Als school kunnen we ons goed voorstellen dat de vernieuwde POVO-procedure leidt tot een intensief oriëntatieproces, want welke open dagen neem je mee? Hoe zorg je ervoor dat dit allemaal past in de...

Lees verder

Nieuwsgierig naar het onderwijs op UniC? Kom kijken en doe mee! In schooljaar 2023-2024 organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten voor leerlingen en ouders.

Lees verder