UniC in de wijk: onderhoud wegdek

In september zal de Gemeente onderhoud uitvoeren nabij onze school, waardoor de school lastiger te bereiken zal zijn met de auto. Voor fietsend verkeer blijven we wel bereikbaar, zij het met een hindernis hier en daar.

De Gemeente heeft onderhoud van het asfalt van Overste den Oudenlaan en Admiraal Helfrichlaan gepland.

De werkzaamheden op de Overste den Oudenlaan zullen in de avond plaatsvinden van woensdag 7 september tot en met zaterdag 10 september tussen 19.00 uur en 6.00 uur. De werkzaamheden aan de Admiraal Helfrichlaan starten op maandag 12 september en lopen door tot en met donderdag 15 september. Er wordt dan gewerkt tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Gedurende de werkzaamheden zal de Admiraal Helfrichlaan afgesloten zijn, verkeer wordt omgeleid. Het fietspad blijft wel open.

Ook interessant

Op maandag 11 maart is UniC gestart met een proefperiode Mobiel vrije school. We doen dit omdat we zien dat de aanwezigheid van mobiele telefoons/smartwatches steeds vaker voor onnodige afleiding zorgen en er steeds meer afhankelijkheid is van het gebruik van de mobiele telefoon/smartwatch wat concentreren en samen leren in...

Lees verder

Op dinsdag 27 februari 2024 (13.30-15.30 uur) = VOL en op woensdag 6 maart 2024 (13.30-15.30 uur) organiseren we de open lesmiddag. Tijdens de open lesmiddag kan je de school nog een beetje beter leren kennen en het onderwijs op UniC zelf ervaren. Doe je mee?

Lees verder

Op 9 januari 2024 is de tweede editie van digitale kennismaking met UniC door ouders voor ouders. Als school kunnen we ons goed voorstellen dat de vernieuwde POVO-procedure leidt tot een intensief oriëntatieproces, want welke open dagen neem je mee? Hoe zorg je ervoor dat dit allemaal past in de...

Lees verder

Nieuwsgierig naar het onderwijs op UniC? Kom kijken en doe mee! In schooljaar 2023-2024 organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten voor leerlingen en ouders.

Lees verder