UniC in de wijk: onderhoud wegdek

In september zal de Gemeente onderhoud uitvoeren nabij onze school, waardoor de school lastiger te bereiken zal zijn met de auto. Voor fietsend verkeer blijven we wel bereikbaar, zij het met een hindernis hier en daar.

De Gemeente heeft onderhoud van het asfalt van Overste den Oudenlaan en Admiraal Helfrichlaan gepland.

De werkzaamheden op de Overste den Oudenlaan zullen in de avond plaatsvinden van woensdag 7 september tot en met zaterdag 10 september tussen 19.00 uur en 6.00 uur. De werkzaamheden aan de Admiraal Helfrichlaan starten op maandag 12 september en lopen door tot en met donderdag 15 september. Er wordt dan gewerkt tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Gedurende de werkzaamheden zal de Admiraal Helfrichlaan afgesloten zijn, verkeer wordt omgeleid. Het fietspad blijft wel open.

Ook interessant

Nieuwsgierig naar het onderwijs op UniC? Kom kijken en doe mee! In schooljaar 2023-2024 organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten voor leerlingen en ouders.

Lees verder

We staan aan het begin van een welverdiende zomervakantie. Het is tijd om even afstand te nemen, te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Ook zit mijn eerste jaar als rector erop. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit de mooiste baan van Utrecht is!

Lees verder