Schoolfotograaf op UniC

Op 6 oktober is het weer zover! De schoolfotograaf komt naar UniC.

Trek je beste pak aan, zet je kuif nog eens goed in de lak! Op 6 oktober komt Van den Berg-ID weer met hun fotobusjes voorrijden. Net als vorig jaar zullen zij op twee locaties fotograferen, Van Bijnkershoeklaan en de Kanaalweg. We hopen dat het die dag ook mooi weer is zodat de groepsfoto's buiten genomen kunnen worden.

Een paar weken na het fotograferen ontvangen leerlingen een persoonlijke inlogpas. Met deze pas kan je inloggen in de webshop en zelf je fotopakket samenstellen.

Ook interessant

Het schooljaar is nog maar net begonnen, maar voor leerlingen uit groep 8 is dit het jaar waarin nagedacht wordt over de volgende stap: welke middelbare school past bij mij? Als ouder wil je jouw kind natuurlijk zo goed mogelijk begeleiden bij dit keuzeproces. Daarom organiseren wij speciaal voor ouders...

Lees verder

In september zal de Gemeente onderhoud uitvoeren nabij onze school, waardoor de school lastiger te bereiken zal zijn met de auto. Voor fietsend verkeer blijven we wel bereikbaar, zij het met een hindernis hier en daar.

Lees verder