Nieuwe rector op UniC!

Op 1 augustus is Ellen van Lisdonk gestart als rector van UniC.

Ellen is haar loopbaan gestart in het primair onderwijs en heeft zich de afgelopen jaren, vanuit bureau &Samhoud, vooral bezig gehouden met organisatieontwikkeling in zowel de publieke als de private sector. Wij denken dat Ellen vanuit haar kennis en ervaring kan bijdragen aan de volgende stap van UniC.

Ook interessant

Op dinsdag 27 februari 2024 (13.30-15.30 uur) = VOL en op woensdag 6 maart 2024 (13.30-15.30 uur) organiseren we de open lesmiddag. Tijdens de open lesmiddag kan je de school nog een beetje beter leren kennen en het onderwijs op UniC zelf ervaren. Doe je mee?

Lees verder

Op 9 januari 2024 is de tweede editie van digitale kennismaking met UniC door ouders voor ouders. Als school kunnen we ons goed voorstellen dat de vernieuwde POVO-procedure leidt tot een intensief oriëntatieproces, want welke open dagen neem je mee? Hoe zorg je ervoor dat dit allemaal past in de...

Lees verder

Nieuwsgierig naar het onderwijs op UniC? Kom kijken en doe mee! In schooljaar 2023-2024 organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten voor leerlingen en ouders.

Lees verder