In gesprek met je kind in coronatijd

Wat doet de coronacrisis met leerlingen? We horen er veel over in de media. Motivatieproblemen, lamlendigheid, depressie, psychische klachten… Het is duidelijk dat het voor veel mensen een ingewikkelde tijd is. Graag willen we hierover met elkaar in gesprek. Wat gebeurt er in een crisis eigenlijk met ons? En hoe ga je daar als ouder over in gesprek met je kind?

Op woensdag 24 maart 2021 organiseert NUOVO Scholen een online webinar met Steven Pont. Steven is ontwikkelingspsycholoog, gezinstherapeut, spreker, columnist en auteur. Hij heeft een heldere visie op wat de huidige coronacrisis doet met mensen in het algemeen, en kinderen in de puberleeftijd in het bijzonder.

Programma
19.30 uur Inleiding aan ronde tafel met ouders en leerlingen
19.40 uur Presentatie Steven Pont
20.00 uur Napraten aan ronde tafel met ouders en leerlingen
20.15 uur Afronding

Het NUOVO-webinar “In gesprek met je kind in coronatijd” is deels interactief met ouders en leerlingen, ook via de chat. Meekijken? Klik hier. Het is ook mogelijk om het webinar later terug te kijken op de website van de school.

We hopen u te mogen begroeten op 24 maart.

Ook interessant

Elk jaar reiken het Alfa-, Bèta- en Gammasteunpunt van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) prijzen uit voor het beste profielwerkstuk van dat jaar. Een jury van wetenschappers, docenten en studenten kiest het allebeste profielwerkstuk op 20 april.

Lees verder