Digitale informatieavond voor ouders van leerlingen in groep 8

Komend jaar maakt jouw kind de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs. Een spannende periode breekt voor jullie (kind en ouder) aan. De oude vertrouwde basisschool wordt langzaam losgelaten en een nieuwe school gekozen waar jouw kind verder zal bloeien en groeien. Sommige kinderen weten al heel goed naar welke school ze willen, anderen twijfelen. En jij als ouder? Waar zie jij je kind zich ontwikkelen?

Op 2 november openen wij onze digitale deuren speciaal voor ouders van leerlingen uit groep 8. Tijdens deze avond krijg je naast algemene informatie over onze school ook de gelegenheid om ons onderwijs te ervaren. Doe je mee? Klik hier om je in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot 30 oktober.

Houd deze pagina in de gaten voor updates over de informatieavond.

Bijgewerkt op: 13 oktober 2020

Marscha Rogmans is projectleider bij UniC

Ook interessant

Naar aanleiding van de moord op George Floyd en de wereldwijde protesten die daarop volgden, lijkt het thema racisme actueler dan ooit. Ook op UniC leeft dit thema. Twee leerlingen uit 6 vwo, Donna Hilhorst en Britt van der Horst, gaven voor de zomervakantie het startsein voor een antiracismeproject op...

Lees verder

Het eindexamen gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis. Om middelbare scholieren toch iets van een nationaal feestmoment te geven, mag de vlag vandaag officieel uit. Met welk gevoel doen zij dat?

Lees verder