ContactWil je onze school bezoeken?

Door de grote belangstelling voor onze school is UniC alleen op aanvraag te bezoeken. Op deze manier kunnen wij het bezoek de ervaring geven waar zij naar verlangen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.Persoonsgegevens leerling

Persoonsgegevens ouder/verzorger 1

Persoonsgegevens ouder/verzorger 2

Gegevens Basisschool

Het formulier graag invullen en vóór 15 maart 2018 naar onze administratie mailen of sturen. Voeg een kopie bij van het paspoort of identiteitsbewijs en van het kind. Dat hebben wij nodig voor een goede registratie van de leerlingengegevens.

UniC
t.a.v. administratie
Van Bijnkershoeklaan 2
3527 XL Utrecht
Telefoon: 030 2843100
E-mail: administratie@unic-utrecht.nl

Upload een kopie van het paspoort of identiteitsbewijs van het kind.

Het bezoek aan UniC en de daarbijbehorende rondleiding is niet bestemd voor ouders van aanstaande leerlingen, maar voor onderwijsinstellingen en andere organisaties die kennis willen nemen van ons onderwijsconcept.

UniC

Van Bijnkershoeklaan 2
3527 XL Utrecht
Telefoon: 030 2843100

Hoe komt u bij UniC?

Met de tram of bus

  • Plan uw reis tot Utrecht Centraal station met www.9292ov.nl.
  • Loop vanuit de stationshal richting het tramperron. Kies voor de tram richting Nieuwegein-Zuid of IJsselstein. Stap uit bij de halte 24 oktoberplein. Sla linksaf en steek de weg over. Na ongeveer 50 meter gaat u de Admiraal Helfrichlaan in. U vindt UniC in de 2e zijstraat rechts op de hoek.
  • Loop vanuit de stationshal naar het busstation. Neem lijn 7 richting Kanaleneiland. Stap uit bij de halte Admiraal Helfrichlaan / Van Bijnkershoeklaan. Loop ongeveer 20 meter terug. U vindt UniC in de 1ezijstraat rechts op de hoek.

Met de auto

Maak gebruik van www.routenet.nl voor een gedetailleerde routebeschrijving.