Winnaars English Writing Competition bekend!

Tijdens de UniC-week werden leerlingen uitgedaagd om voor Engels een sprookje te schrijven. De prijs? Eeuwige roem en publicatie op onze website! De enige voorwaarden die werden gesteld waren dat het sprookje Engelstalig moest zijn en voorzien van lay-out. Binnen deze opdracht kregen leerlingen volledige vrijheid om zelf invulling hieraan te geven.

Leerlingen leren tijdens het creatieve proces niet alleen hoe je een eigen verhaal schrijft, maar ook hoe je dit verhaal door middel van een pitch - een korte presentatie - voor het voetlicht brengt. Een veelkoppige jury van klasgenoten uit de profielen natuur en maatschappij hadden vervolgens de lastige taak om de auteurs van feedback te voorzien en een winnaar uit te roepen. Het werden er niet één, maar twee!

Gefeliciteerd Allea Laaboudi en Nona Schenk!

Nieuwsgierig naar de sprookjes? Klik op onderstaande linkjes.

Allae Laaboudi - A Thorn Like Trust

Nona Schenk - The Princess and her Cyclope

Ook interessant

Door de verwachte storm Eunice, met zeer hoge windsnelheden hebben wij besloten om de school vrijdagmiddag vanaf 12.15 uur te sluiten. We willen onze leerlingen en medewerkers de gelegenheid geven om veilig naar huis te kunnen komen voordat de storm begint.

Lees verder

Tijdens de UniC-week werden leerlingen uitgedaagd om voor Engels een sprookje te schrijven. De prijs? Eeuwige roem en publicatie op onze website! De enige voorwaarden die werden gesteld waren dat het sprookje Engelstalig moest zijn en voorzien van lay-out. Binnen deze opdracht kregen leerlingen volledige vrijheid om zelf invulling hieraan...

Lees verder

Op maandag 8 november 2021 opent UniC haar deuren voor ouders van groep 8 leerlingen. Tijdens deze avond ontvang je informatie over het onderwijs op UniC en zul je het het onderwijs zelf ervaren

Lees verder