UniC grotendeels dicht door aangescherpte maatregelen

Zaterdag 18 december jl. kwam de Nederlandse regering met een extra persconferentie. Nederland gaat opnieuw in lockdown vanwege de omikronvariant van het coronavirus.

Wat houdt dat in voor ons onderwijs?

Tot en met 9 januari 2022 mag er geen fysiek onderwijs plaatsvinden. Uitgezonderd zijn de leerlingen uit het eindexamenjaar. Dit houdt in dat vanaf maandag 20 december tot het einde van de kerstvakantie geen lessen meer worden gegeven, behalve aan leerlingen uit het eindexamenjaar. Ondanks dat het onderwijs grotendeels niet doorgaat is er geen sprake van een vrije week. Medewerkers plannen mogelijk activiteiten in zoals een online masterclass ter voorbereiding van de meesterproef, een mentorgesprek of een online jaarafsluiting waar aanwezigheid wordt verwacht. Alle leerlingen ontvangen van het team nader bericht over de onlineactiviteiten die deze week zullen plaatsvinden.

We hadden gehoopt dit jaar anders af te sluiten en we kijken dan ook uit naar een nieuw jaar waarin we elkaar in goede gezondheid op school kunnen ontmoeten om samen te leren en te groeien.

Pas goed op jezelf en op elkaar!

Ook interessant

Door de verwachte storm Eunice, met zeer hoge windsnelheden hebben wij besloten om de school vrijdagmiddag vanaf 12.15 uur te sluiten. We willen onze leerlingen en medewerkers de gelegenheid geven om veilig naar huis te kunnen komen voordat de storm begint.

Lees verder

Tijdens de UniC-week werden leerlingen uitgedaagd om voor Engels een sprookje te schrijven. De prijs? Eeuwige roem en publicatie op onze website! De enige voorwaarden die werden gesteld waren dat het sprookje Engelstalig moest zijn en voorzien van lay-out. Binnen deze opdracht kregen leerlingen volledige vrijheid om zelf invulling hieraan...

Lees verder

Op maandag 8 november 2021 opent UniC haar deuren voor ouders van groep 8 leerlingen. Tijdens deze avond ontvang je informatie over het onderwijs op UniC en zul je het het onderwijs zelf ervaren

Lees verder