UniC grotendeels dicht door aangescherpte maatregelen

Zaterdag 18 december jl. kwam de Nederlandse regering met een extra persconferentie. Nederland gaat opnieuw in lockdown vanwege de omikronvariant van het coronavirus.

Wat houdt dat in voor ons onderwijs?

Tot en met 9 januari 2022 mag er geen fysiek onderwijs plaatsvinden. Uitgezonderd zijn de leerlingen uit het eindexamenjaar. Dit houdt in dat vanaf maandag 20 december tot het einde van de kerstvakantie geen lessen meer worden gegeven, behalve aan leerlingen uit het eindexamenjaar. Ondanks dat het onderwijs grotendeels niet doorgaat is er geen sprake van een vrije week. Medewerkers plannen mogelijk activiteiten in zoals een online masterclass ter voorbereiding van de meesterproef, een mentorgesprek of een online jaarafsluiting waar aanwezigheid wordt verwacht. Alle leerlingen ontvangen van het team nader bericht over de onlineactiviteiten die deze week zullen plaatsvinden.

We hadden gehoopt dit jaar anders af te sluiten en we kijken dan ook uit naar een nieuw jaar waarin we elkaar in goede gezondheid op school kunnen ontmoeten om samen te leren en te groeien.

Pas goed op jezelf en op elkaar!

Ook interessant

Het schooljaar is nog maar net begonnen, maar voor leerlingen uit groep 8 is dit het jaar waarin nagedacht wordt over de volgende stap: welke middelbare school past bij mij? Als ouder wil je jouw kind natuurlijk zo goed mogelijk begeleiden bij dit keuzeproces. Daarom organiseren wij speciaal voor ouders...

Lees verder

In september zal de Gemeente onderhoud uitvoeren nabij onze school, waardoor de school lastiger te bereiken zal zijn met de auto. Voor fietsend verkeer blijven we wel bereikbaar, zij het met een hindernis hier en daar.

Lees verder