Schooldeuren op dinsdag 9 februari weer open

Gelukkig laten de weersomstandigheden het weer toe om morgen, dinsdag 9 februari de schooldeuren weer te openen. Dit geldt voor zowel de locatie aan de van Bijnkershoeklaan als Nieuw Welgelegen.

De school is alleen weer open voor examenleerlingen, voor examenleerlingen die een afspraak hebben om een schoolexamen in te halen en leerlingen die toestemming hebben om tijdens de lockdown fysiek naar school te komen. De lessen verlopen zoals eerder ingeroosterd. Voor andere leerlingen uit leerjaar 1 tot en met 4 en 5 vwo geldt vanzelfsprekend het gewone online rooster.

Ook interessant

Wat doet de coronacrisis met leerlingen? We horen er veel over in de media. Motivatieproblemen, lamlendigheid, depressie, psychische klachten… Het is duidelijk dat het voor veel mensen een ingewikkelde tijd is. Graag willen we hierover met elkaar in gesprek. Wat gebeurt er in een crisis eigenlijk met ons? En hoe...

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari hadden we ons Open Huis. Deze editie was volledig online met livestream rondleidingen, online lessen en presentaties door leerlingen en ouders.

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari laten we aan alle groep 8 leerlingen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet. Doe mee met een van de digitale rondleidingen en ontdek onze school. Ervaar ons onderwijs door een mini-les te volgen in de vaklokalen of ga in gesprek met...

Lees verder