Gesloten door weersomstandigheden

Vandaag geldt code rood in Nederland, vanwege de zware sneeuwval, harde wind en sneeuwjacht. Morgen maandag 8 februari zijn er voor Nederlandse begrippen nog steeds bijzondere weersomstandigheden als zware sneeuwval en gladheid voorspeld.

Daarom hebben we besloten om op maandag 8 februari alle lessen en activiteiten online te laten plaatsvinden. Dit geldt dus ook voor de examenleerlingen en de leerlingen die tot nu toe, tijdens de lockdown gewend waren om naar school te komen.

UniC (zowel de locatie Van Bijnkershoeklaan als locatie Nieuw Welgelegen) is maandag 8 februari dus geheel gesloten en niet toegankelijk voor fysiek lesgeven en/of andere activiteiten. Zo hoeft niemand onnodig deel te nemen aan het verkeer tijdens de verwachte slechte weersomstandigheden.

Morgenmiddag zullen we opnieuw bekijken hoe het met de weeromstandigheden dinsdag gesteld is en of we de locaties kunnen openstellen voor fysieke lessen.

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn, mail deze naar info@unic-utrecht.nl

Ook interessant

Wat doet de coronacrisis met leerlingen? We horen er veel over in de media. Motivatieproblemen, lamlendigheid, depressie, psychische klachten… Het is duidelijk dat het voor veel mensen een ingewikkelde tijd is. Graag willen we hierover met elkaar in gesprek. Wat gebeurt er in een crisis eigenlijk met ons? En hoe...

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari hadden we ons Open Huis. Deze editie was volledig online met livestream rondleidingen, online lessen en presentaties door leerlingen en ouders.

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari laten we aan alle groep 8 leerlingen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet. Doe mee met een van de digitale rondleidingen en ontdek onze school. Ervaar ons onderwijs door een mini-les te volgen in de vaklokalen of ga in gesprek met...

Lees verder