Schoolresultaten

De onderwijsinspectie houdt toezicht op de kwaliteit van het onderwijs. Daarom bezoeken zij regelmatig onze school en doen onderzoek naar de havo-en vwo-afdeling. Daarna maken zij een kwaliteitsrapportage die wordt gepubliceerd op de website van de inspectie. U kunt ze inzien op www.onderwijsinspectie.nl als u de naam van de school invult (UniC) en de plaatsnaam (Utrecht).

Oordeel schoolinspectie 2015

De havo- en vwo-afdeling van UniC heeft het vertrouwen van de Schoolinspectie. Ons onderwijs voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. Dat betekent dat we voor de havo en het vwo over een basis toezicht-arrangement beschikken. Volgens de inspecteurs bieden we onderwijs waaraan bij de leerlingen duidelijk een behoefte is en beschikt de school over een jong, kundig en vooral enthousiast team van docenten! Het is een fantastisch compliment voor ons onderwijs en alle teamleden. Het is een mooi cadeau in het jaar waarin we ons 10-jarig bestaan vieren.

Resultaten havo 2016

Aan het examen hebben 53 kandidaten deelgenomen. 53 kandidaten zijn geslaagd. Het slagingspercentage komt daarmee op 100%. Het gemiddelde cijfer dat de leerlingen op het centraal examen hebben behaald is een 6,85. Het verschil tussen dit cijfer en het cijfer voor het schoolexamen is  -0,33.

8442_webfoto-5B-diploma-edit

Resultaten vwo 2016

Aan het examen hebben 23 kandidaten deelgenomen, 21 kandidaten zijn geslaagd. Het slagingspercentage komt daarmee op 91%. Het gemiddelde cijfer dat de leerlingen op het centraal examen hebben behaald is een 6,43. Het verschil tussen dit cijfer en het cijfer voor het schoolexamen is 0,28.

Resultaten 2017

Op de havo zijn 57 van de 61 leerlingen geslaagd, wat een slagingspercentage van 93% oplevert.

Op het vwo zijn alle 31 leerlingen geslaagd, wat natuurlijk een (geweldig) slagingspercentage van 100% oplevert!

Conclusies

UniC biedt vernieuwend onderwijs én voldoet aan alle eindexameneisen die gelden voor het reguliere onderwijs. Hiermee laten we zien dat vernieuwing en kwaliteit goed samengaan.